Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Φάλαινα παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία

Μία φάλαινα σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία; Το τεράστιο κήτος μπορεί να ήταν δεμένο σε ένα φορτηγό, αλλά προκάλεσε τέτοια έκπληξη στους οδηγούς που ήταν σαν να την έβλεπαν να... κολυμπά στο οδόστρωμα.


Η γιγάντια φάλαινα φυσητήρας, με μήκος 17 μέτρα, ήταν δεμένη σε ένα φορτηγό που κινούνταν στην ανατολική Γαλλία. Το γεγονός προκάλεσε αρχικά έκπληξη και στη συνέχεια εκνευρισμό στους οδηγούς, ενώ από θαύμα δεν προκλήθηκαν ατυχήματα, καθώς όπως φαίνεται από το Twitter, οι περισσότεροι εκείνη την ώρα έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είχαν το νου τους στο δρόμο.


Σύντομα πάντως άρχισαν τα αρνητικά σχόλια, καθώς όλοι υπέθεταν ότι το κήτος δεν θα άντεχε τέτοιο ταξίδι εκτός νερού και θα υπέκυπτε, με αρκετούς να μην κρύβουν το θυμό τους για το γεγονός στο Twitter. Τελικά όπως αποδείχθηκε όλοι, ακόμη και τα τοπικά μέσα, την... πάτησαν. Δεν ήταν πραγματική φάλαινα, αλλά ένα ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος το οποίο δημιούργησε μία ομάδα Βέλγων καλλιτεχνών.

Η «φάλαινα» επέστρεφε στο «σπίτι» της, στην Ολλανδία, έπειτα από μία έκθεση στην Ισπανία. «Λυπάμαι αν προκαλέσαμε έκπληξη στους οδηγούς. Συνήθως ταξιδεύει εντελώς καλυμμένη», είπε ένας από την ομάδα, ο Μπαρτ φαν Πέελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...