Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τουρκία: Γαμπρός ξυλοκόπησε τη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου!


Σε ρινγκ μετατράπηκε μια αίθουσα δεξιώσεων στην Κωνσταντινούπολη. Ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια τη νύφη μετά την... τελετή του γάμου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην περιοχή Καντίκιοι! Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο μπήκε στο αμάξι για να φύγει, η νύφη «τόλμησε» να πει στον άντρα της, πώς η θεία του της κρέμασε ψεύτικα κοσμήματα στο νυφικό! Ο άντρας έγινε έξαλλος και λέγοντας της μόνο «Πως μιλάς έτσι για την θεία μου», άρχισε να την δέρνει...


Όταν έφτασαν στην γαμήλια δεξίωση, άρχισε να την δέρνει μπροστά στον κόσμο, ενώ τα χειρότερα σημειώθηκαν την ώρα που προσπάθησαν να επέμβουν οι γονείς της. Ο γαμπρός έβγαλε όπλο και διέταξε τους πάντες να μην πλησιάσουν. Τότε, οι γονείς της παραπονέθηκαν στους γονείς του άντρα και… η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν και μετά την κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι. Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά η γυναίκα ζητήσει διαζύγιο μετά από αυτό, θα μπορούμε να μιλάμε για τον πιο… σύντομο γάμο που έχει γίνει, αφού κράτησε μόλις κάτι λεπτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...