Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Έδεσαν επιβάτη εν πτήσει, γιατί ήθελε να καπνίσει

Το προσωπικό ενός αεροπλάνου της Emirates Air αποφάσισε να δέσει χειροπόδαρα έναν 54χρονο Γερμανό επιβάτη επειδή προσπάθησε πολλές φορές να ανάψει τσιγάρο και δεν υπάκουσε στις οδηγίες τους


Στην πτήση αεροσκάφους της Emirates Air που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Σιγκαπούρη στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας ένας Γερμανός επιβάτης, ο 54χρονος Ματίας Ζοργκ προσπάθησε πολλές φορές να καπνίσει κατά την διάρκεια των 7,5 ωρών που διαρκεί η πτήση. 


Όταν το προσωπικό του αεροπλάνου του ζήτησε να μην καπνίσει αυτός έγινε βίαιος και η μόνη λύση ήταν να τον δέσουν καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού!

Λίγο μετά την μία τα χαράματα όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν η αστυνομία ήρθε να συλλάβει τον επιβάτη. Στο δικαστήριο ο Ζοργκ αντιμετώπισε τις κατηγορίες για επίθεση κατά του πληρώματος, κάπνισμα στο αεροπλάνο και για εμπόδιση του πληρώματος να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Οι επιβάτες του αεροπλάνου φωτογράφισαν τον Ματίας Ζοργκ δεμένο χειροπόδαρα μέσα στο αεροπλάνο με το προσωπικό να βρίσκεται γύρω από τον ανυπάκουο επιβάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...