Σε ένα τεράστιο τηγάνι, με διάμετρο δέκα μέτρων, μπροστά από εμπορικό κέντρο στην Άγκυρα, τηγανίστηκε η μεγαλύτερη ομελέτα. Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Παραγωγών Αβυγών και στο μαγείρεμα της ομελέτας συμμετείχαν 65 μάγειρες που έσπασαν 110.010 αβγά μέσα στο γιγάντιο τηγάνι ενώ χρειάστηκαν δυόμισι ώρες για να ψηθεί.
Ο Καρίμ Βαλέριο, του οργανισμού Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ομελέτα στον κόσμο.
Το προηγούμενο ρεκόρ για παρασκευή ομελέτας ανήκε στη Νότια Αφρική όπου είχαν χρησιμοποιηθεί 60.000 αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου