Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Παρήγγειλαν καναπέ, πήραν και οχιά

Οικογένεια στη δυτική Γαλλία που είχε παραγγείλει έναν καναπέ, τον παρέλαβε, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά με δώρο...μια οχιά.

Το δηλητηριώδες φίδι είχε βολευτεί στον καινούριο καναπέ, όπως γράφει η εφημερίδα Quest-France.

Την 1η Οκτωβρίου, μια ημέρα μετά την παράδοση του καναπέ σε ένα σπίτι στα περίχωρα της Νάντης, ο Γιανίκ Ελαρί, είδε ένα φίδι μήκους 50 εκατοστών, «ευρωπαϊκή» οχιά- όπως αποκαλείται- να βγαίνει έρποντας από τον καναπέ και να βρίσκει καταφύγιο πίσω από κάποια άλλα έπιπλα.

Στο χώρο μπήκε στη συνέχεια ο Ρομέο, η γάτα της οικογένειας, ο οποίος αμέσως αντιμετώπισε το ερπετό. «Εκεί ήταν το φίδι, λικνιζόταν, έτοιμο να επιτεθεί στο Ρόμεο οποίος είχε εξαγριωθεί», δήλωσε ο Ελαρί.

Στη συνέχεια με ένα ραβδί κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το φίδι και να το βάλει σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ. Ο Ελαρί κάλεσε το μουσείο Φυσικής Ιστορία της Νάντης. Όταν έφθασε ο απεσταλμένος του μουσείου το φίδι είχε ψοφήσει. «Κανένας άνθρωπος δεν πέθανε αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο Ελαρί «αλλά η εμπειρία ήταν τραυματική».

Η εταιρία που πούλησε τον καναπέ στον Ελαρί συμφώνησε να τον αποζημιώσει στο σύνολο της τιμής του «συν 100 ευρώ για ενδεχόμενες ζημίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...