Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Εσείς θα πάτε διακοπές στο νησί των... ξανθών ;

Θα μπορούσε να είναι αστείο, αν μία εταιρία δεν το έκανε πραγματικότητα. Γεμίζει ένα νησί αποκλειστικά με ξανθές και ξανθούς που θα αποτελούν το προσωπικό που θα εξυπηρετεί τους πελάτες.

Προσκρούει μόνον στη νομοθεσία που υποχρεώνει σε πρόσληψη και ντόπιων που είναι μελαχρινοί.

Πώς θα σας φαινόταν εάν μια εταιρεία είχε μόνο ξανθιές στο προσωπικό της; Εάν είστε άνδρες σίγουρα αυτό φαντάζει με όνειρο. Κι όμως είναι πραγματικότητα καθώς μια εταιρεία από τη Λιθουανία φαίνεται πως θέλει να αποδείξει ότι πολλές ξανθιές μαζί είναι καλύτερες από μία και πως το κλασσικό κλισέ ότι οι ξανθιές είναι χαζές είναι απλά ένας μύθος.

Η εταιρεία Olialia σκοπεύει να προσελκύσει πελάτες δημιουργώντας ένα τουριστικό θέρετρο στις εξωτικές Μαλδίβες, πλημμυρισμένο αποκλειστικά από ξανθές αιθέριες υπάρξεις όπου το αγγελικό προσωπικό θα προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών από σπα μέχρι επιμορφωτικά κέντρα.
Μάλιστα η εταιρεία θα ναυλώνει αεροπλάνα με απευθείας πτήσεις στο νησί των αγγέλων, όπου μέχρι και οι αεροσυνοδοί θα είναι ξανθοί μέχρι και ο πιλότος!
Ήδη η εταιρεία έχει 75 διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες από το να φτιάχνει λογισμικό για υπολογιστές μέχρι την ενασχόληση με τη μουσική βιομηχανία.
"Τα κορίτσια μας είναι πολύ έξυπνα και έχουν αρκετά πτυχία", δήλωσε η ξανθιά διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Giedre Pukiene, προσθέτοντας ότι έχουν φοβερές επιχειρηματικές ιδέες.
Το εν λόγω project αναμένεται να ξεκινήσει το 2015 ενώ έχει προσελκύσει επενδυτές από τη Λιθουανία, τη Ρωσία, τη Βρετανία, τη Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μάλιστα η ιδέα του project αποκαλύφθηκε σε πάρτι που οργανώθηκε στο νυχτερινό κλαμπ Vilnius με αυστηρό dress code… την ξανθιά βαφή επί κεφαλής.
Ωστόσο, αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην εφαρμογή αφού το μισό προσωπικό των θέρετρων στις Μαλδίβες υποχρεωτικά πρέπει να είναι ντόπιοι οι οποίοι είναι μελαχρινοί.
Μέχρι τώρα, η εταιρεία δεν έχει δηλώσει εάν θα πρέπει να αρχίσουν να ξανοίγουν τα μαλλιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...