Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Κυνηγούσε «ματάκια» που την βιντεοσκοπούσε γυμνή

Την ώρα που άλλαζε σουτιέν σε δοκιμαστήριο εκείνος κατέγραφε με το κινητό του τη στιγμή, με αποτέλεσμα να... βγει από τα ρούχα της


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πολυκατάστημα Κολ στο Κάνσας. Μία τόπλες γυναίκα άρχισε να τρέχει μέσα στο μαγαζί, κάνοντας όλους να στρέψουν τα βλέμματα επάνω της. Αμέσως κατάλαβαν τον λόγο. 


Η γυναίκα δεν τα... είχε χάσει, αλλά προσπαθούσε να βρει το δίκιο της και να «συλλάβει» τον «ματάκια» που ενώ δοκίμαζε σουτιέν στο δοκιμαστήριο, εκείνος κατέγραφε με το κινητό του τη στιγμή.

«Ούρλιαζα και τον κυνηγούσα τόπλες μέσα στο κατάστημα», δήλωσε σε τηλεοπτικά μέσα η Ζαν Κουιλέτ.

«Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να τον κυνηγήσω, όμως ήμουν εξοργισμένη. Βρισκόμουν σε έναν πολύ ιδιωτικό χώρο και... βγήκα από τα ρούχα μου. Ήθελα να πάρω αυτό το κινητό».

Η ίδια, πάντως, είπε ότι τελικά δεν ήταν εκείνη που συνέλαβε τον άνδρα που έβαλε το κινητό του κάτω από το δοκιμαστήριο για να καταγράψει τα γυμνά στήθη της, αλλά οι αστυνομικοί του καταστήματος που τον εντόπισαν περίπου τρία τετράγωνα πιο κάτω.

Όσο για τον ηδονοβλεψία, κατηγορείται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει μέχρι και ένα έτος στη φυλακή, αλλά και το πρόστιμο των 2.500 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...