Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ήταν 6 χρόνια νεκρή στο σπίτι της και δεν το είχαν καταλάβει

Για έξι ολόκληρα χρόνια πληρώνονταν αυτόματα οι λογαριασμοί, ενώ ένας γείτονας κούρευε το γκαζόν. Έτσι κανείς δεν κατάλαβε ότι η, έτσι κι αλλιώς...εσωστρεφής γειτόνισσα είχε πεθάνει από το 2008.

Το κατάλαβαν όλοι όταν τελείωσαν τα χρήματα στην τράπεζα και κάποιος έσπευσε να χτυπήσει το κουδούνι για να εισπράξει τη δόση για το «διαμαρτυρημένο» στεγαστικό δάνειο.

Όπως μετέδωσε το ABC7, ο σερίφης που έσπευσε στο σπίτι ανακάλυψε την ιδιοκτήτρια στο τιμόνι του αυτοκινήτου σε μουμιοποιημένη κατάσταση.

Οι έρευνες για την ταυτότητα του θύματος αλλά και τα αίτια του θανάτου είναι σε εξέλιξη, αλλά η εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είχε σταματήσει να εργάζεται το 2008.

Τα πάντα πληρώνονταν με τραπεζική εντολή, ενώ η ίδια ταξίδευε συχνά ταξίδευε στους συγγενείς της στην Ευρώπη, επομένως κανένας δεν θεωρούσε περίεργο το γεγονός ότι δεν ήταν και τόσο... εμφανής η παρουσία της.

«Έλειπε καιρό και όταν ήταν εδώ δεν μιλούσε πολύ με τους γείτονες. Κανείς δεν την αναζήτησε. Είναι περίεργο και τροματικό» δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ένας γείτονας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...