Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. δολαρίων από τα McDonald's για μια... χαρτοπετσέτα

Ο 59χρονος Γουέμπστερ Λούκας υποστηρίζει ότι ο διευθυντής του υποκαταστήματος άφησε ρατσιστικά υπονοούμενα όταν του ζήτησε έξτρα χαρτοπετσέτες

Μια... χαρτοπετσέτα αποτέλεσε την αφορμή για την υποβολή αγωγής ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων σε βάρος των McDonald's από έναν 59χρονο πελάτη, ο οποίος υποστηρίζει ότι υπέστη «αδικαιολόγητη ψυχική οδύνη» από τη συμπεριφορά υπευθύνου καταστήματος της αλυσίδας όταν ζήτησε να του δώσει έξτρα χαρτοπετσέτες.
Σύμφωνα με τον Γουέμπστερ Λούκας όλα συνέβησαν στις 29 Ιανουαρίου όταν ζήτησε μερικές χαρτοπετσέτες επειδή είχε λερωθεί.

Στη μήνυση αναφέρεται ότι η απάντηση του υπευθύνου όχι μόνο δεν ήταν ευγενική αλλά όταν τον ρώτησε για τη συμπεριφορά του «φταίει που είμαι μαύρος;» εκείνος απάντησε με ρατσιστικό υπονοούμενο: «αχ εσείς!».

Ο Λούκας ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας επιμένοντας ότι υπέστη «αδικαιολόγητη ψυχική οδύνη» που δεν του επέτρεψε να εργαστεί και ως «απάντηση» έλαβε κουπόνια για δωρεάν μπέργκερ.

Ο ίδιος ο 59χρονος δηλώνει ότι με την κίνησή του αυτή ελπίζει να δώσει ένα μάθημα στην αλυσίδα των φαστ φουντ για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...