Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Φρίκη στη Γαλλία: Βρέφος που είχε πεθάνει προ διετίας βρέθηκε σε καταψύκτη

Το πτώμα ενός νεογέννητου, το οποίο είχε πεθάνει πριν από περίπου δύο χρόνια, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στον καταψύκτη μιας κατοικίας στο Λισμπούργκ, στη βόρεια Γαλλία, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελία του Μπετούν.


Το πτώμα ανακάλυψαν άνδρες της χωροφυλακής μετά από υπόδειξη του συντρόφου της μητέρας του παιδιού και βρισκόταν πιθανόν μέσα στον καταψύκτη «εδώ και δύο χρόνια» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζαν-Πιερ Ροΐ, βοηθός εισαγγελέα στην Μπετούν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το παιδί «έζησε για λίγες ημέρες» και η γέννησή του δεν δηλώθηκε στο ληξιαρχείο.

Οι συνθήκες του θανάτου του «δεν έχουν διευκρινιστεί και δεν υπάρχουν στοιχεία βάσει των οποίων πραγματικά υποπτευόμαστε μια δολοφονία του παιδιού από πρόθεση» προσέθεσε ο Ροΐ, διευκρινίζοντας ότι «είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρώσουμε στοιχεία για τη μητέρα» που είναι «λίγο χαμένη».

Οι αστυνομικοί είχαν σπεύσει για μια άλλη υπόθεση στην κατοικία αυτού του ζευγαριού, που είχε συνάψει σχέση «πρόσφατα», όταν ο σύντροφος της μητέρας τους «αποκάλυψε αυτό που γνώριζε εδώ και κάποιες εβδομάδες» προσέθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, η γυναίκα έχει δύο παιδιά, ο σύντροφός της ένα παιδί. Το ζευγάρι, ηλικίας περίπου 30 ετών, έχει επίσης μαζί ένα παιδί.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 4 έως 7 ετών, εξήγησε αυτή η πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...