Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Σοκ: Δωδεκάχρονος βίασε την επτάχρονη αδερφή του, επηρεασμένος από το Xbox

Οδηγήθηκε στο τμήμα και μετά από μια εβδομάδα δικάστηκε - «Η φυλάκιση θα του κάνει κακό» δήλωσε ο δικαστής, όμως το όνομα του θα παραμείνει στις λίστες των κατηγορουμένων για σεξουαλικές επιθέσεις


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που ήρθε από την Βρετανία, σύμφωνα με την οποία ένας 12χρονος βίασε την μόλις 7 χρονών αδερφή του, αφού είχε παρακολουθήσει για ώρα σκηνές με σκληρό πορνό σε «παιχνίδι» του Xbox.  


Η μικρή διηγήθηκε το περιστατικό στους γονείς της και εκείνοι κάλεσαν κοινωνικό λειτουργό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Όταν η κοινωνικός λειτουργός πληροφορήθηκε για το τι ακριβώς είχε συμβεί, δεν άντεξε και κάλεσε την αστυνομία η οποία και οδήγησε τον 12χρονο στο τμήμα.

Ο 12χρονος, οδηγήθηκε μετά από μια εβδομάδα στο δικαστήριο του Μπλάκμπερν όπου και δήλωσε  πως είχε την επιθυμία να δοκιμάσει τα όσα είδε στο Xbox με τους φίλους του. Δήλωσε μάλιστα αηδιασμένος από τα όσα έκανε και υποσχέθηκε πως δεν έχει σκοπό να τα επαναλάβει στο μέλλον.

Ο δικαστής, θεώρησε πως το γεγονός ήταν μεμονωμένο και πως ο 13χρονος δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία. Ακόμη και η ίδια του η αδερφή, η οποία απομακρύνθηκε από τους κοινωνικούς λειτουργούς από το σπίτι της για ψυχολογικούς κυρίως λόγους,  δήλωσε πως θέλει να γυρίσει στο σπίτι, καθότι της έχει λείψει να παίζουν μαζί. Τα δύο αδέρφια δεν έχουν παρουσιάσει κόντρες στο παρελθόν και δείχνουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πιστεύοντας πως η φυλάκιση θα έκανε μόνο κακό στον 13χρονο, ο δικαστής τον άφησε ελεύθερο, αλλά δήλωσε πως το όνομα του θα παραμείνει στις λίστες των κατηγορουμένων για σεξουαλικές επιθέσεις, για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...