Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Χόμπιτ Θα πρωταγωνιστήσουν κοντοί ηθοποιοί μέχρι 1,58 μ

Αγγελία για ηθοποιούς ύψους μεταξύ 1,23 και 1,58 έβαλε σε εφημερίδα του Ουέλινγκτον στη Νέα Ζηλανδία η Wingnut, που σχεδιάζει να γυρίσει δύο ταινίες βασισμένες στο βιβλίο Hobbit του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν μετά την επιτυχία της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τα Χόμπιτ, μία από τις φυλές στο φανταστικό σύμπαν του Τόλκιν, έχουν ύψος μεταξύ 60 και 120 εκατοστών, και άρα -με αυτά τα κριτήρια- οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα είναι μάλλον ψηλοί για τους ρόλους.

Το κάλεσμα για τη διανομή γίνεται κυρίως για βοηθητικούς ρόλους, καθώς, όπως και στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, οι ηθοποιοί των κεντρικών ρόλων θα είναι συνηθισμένου ύψους.

Το σχέδιο για τις ταινίες πάντως δεν έχει ακόμη εγκριθεί οριστικά από την, οικονομικά παραπαίουσα, MGM, αλλά η Wingnut θέλει «να αρχίσει να προετοιμάζεται», όπως αναφέρει σχετικά το BBC.

H πρώτη ταινία Hobbit παραμένει ακόμη προς το παρόν άσκηση επί χάρτου: Αρχικά, ο Μεξικανός Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είχε συμφωνήσει να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά αποσύρθηκε μετά από δύο χρόνια καθυστέρησης στην έναρξη των γυρισμάτων. Εικάζεται ότι θα τον αντικαταστήσει ο Πίτερ Τζάκσον, που σκηνοθέτησε την τριλογία του Άρχοντα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...