Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΚ:Ομαδικός βιασμός 16χρονης κάνει το γύρο του Ίντερνετ

Ο ομαδικός βιασμός μιας ανήλικης 16 ετών από τον Καναδά, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το κορίτσι  έχει υποστεί σοκ ενώ οι αρχές δεν έχουν ακόμα καταφέρει να κατεβάσουν το υλικό από το Ίντερνετ, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να γίνεται θεατής της αποτρόπαιης πράξης του βιασμού.

Η ανήλικη συμμετείχε σε rave party και σύμφωνα με την αστυνομία βιάστηκε ομαδικά από επτά άνδρες. Το κορίτσι  βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί από τις αρχές, αν της έδωσαν ναρκωτικά με στόχο να τη βιάσουν ή αν τα είχε πάρει μόνη της.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό, όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν ή δεν το σταμάτησαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι αλλά το φωτογράφιζαν και το βιντεοσκοπούσαν.

 Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο BBC:  «τώρα το θύμα ζεί το δράμα  ξανά και ξανά. Κατεβάζουμε τις φωτογραφίες και ξαφνικά παρατηρούμε  να έχουν μοιραστεί σε άλλες σελίδες, με αποτέλεσμα να τις βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος» τόνισε, ενώ πρόσθεσε  ότι «όσοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες θα διωχθούν για παράβαση της νομοθεσίας».

  Η αστυνομία συνέλαβε δυο άτομα. Ένα νεαρό  που ανέβασε φωτογραφίες και το βίντεο στο Facebook και ένας 18χρονος  που φέρεται να συμμετείχε στον βιασμό της κοπέλας .

Ο πατέρας της νεαρής  δηλώνει συγκλονισμένος και οργισμένος. «Όλα αυτά μου προκαλούν αηδία. Είμαι εξοργισμένος πέρα από ότι τα λόγια μπορούν να εκφράσουν».

Οι αρχές έχουν μεγάλη δυσκολία στο να ελέγξουν τη κυκλοφορία του υλικού στο διαδίκτυο, ενώ ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε : «Δουλεύω στην διερεύνηση σεξουαλικών εγκλημάτων εδώ και χρόνια, ωστόσο πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Οι φωτογραφίες διαδίδονται στο Ίντερνετ σαν πυρκαγιά». Ψυχολόγοι  που παρακολουθούν την 16χρονη δεν μπορούν να τη βοηθήσουν  καθώς  γνωρίζει τι γίνεται με το υλικό του βιασμού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...