Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θα πετάξετε μπίζνες, ή σε... σέλα;


Μέχρι τώρα ταξιδεύουμε στο αεροπλάνο καθιστοί.
Στο μέλλον ενδέχεται να το κάνουμε... καβάλα, αν βρουν ανταπόκριση στην αγορά τα καθίσματα Skyrider που λανσάρει η ιταλική εταιρεία Aviointeriors.
Στόχος είναι η εξοικονόμηση χώρου και φυσικά η μεγιστοποίηση του κέρδους και μέσο για την επίτευξή του η αντικατάσταση του παραδοσιακού καθίσματος από ένα στενότερο και ελαφρύτερο που μοιάζει λιγότερο με πολυθρόνα και περισσότερο με σέλα.
Σύμφωνα με την Aviointeriors, η υιοθέτηση του Skyrider θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας νέα θέσης, κάτω από την τουριστική, με οφέλη και για την τσέπη των επιβατών που θα τα επιλέξουν.
Βεβαίως, η άνεση πάει περίπατο, όχι μόνο λόγω της μορφής του καθίσματος αλλά και επειδή προβλέπεται κενός χώρος μόλις 58 εκατοστών ανάμεσα στις σειρές. 
Η εταιρεία υποστηρίζει πάντως ότι τα καθίσματα δεν θα είναι άβολα για τα ταξίδια που κρατούν έως τρεις ώρες. Μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα USA Today, εκπρόσωπός της Aviointeriors επικαλέστηκε την εμπειρία των... καουμπόηδων, που περνούν έως και οκτώ ώρες πάνω στ' άλογο, χωρίς πρόβλημα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...