Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίζουν και της ζητάει πίσω το νεφρό του


«Χωρίζουμε; Δώσε μου πίσω το νεφρό μου». Δεν είναι τίτλος κάποιας κωμωδίας αλλά μια υπόθεση που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δικηγόροι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ένας γιατρός, που χωρίζει με τη γυναίκα του, ζητά πίσω το νεφρό που της είχε δωρίσει πριν από λίγα χρόνια!

Ο γιατρός μάλιστα, έδωσε και συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινώσει το αίτημα του. Όπως είπε δώρισε το νεφρό του στη σύζυγό του, που το είχε ανάγκη, όμως η γυναίκα έκανε το λάθος να ζητήσει διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου.

Οπότε μαζί με τα διάφορα αντικείμενα, που θα πρέπει να χωρίσουν σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σύζυγος θέλει να πάρει πίσω και το όργανό του που πλέον όμως βρίσκεται στο σώμα της γυναίκας του. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, η σύζυγός του άρχισε να έχει εξωσυζυγική σχέση μετά από τη μεταμόσχευση.

«Ζούσαμε σ' ένα σπίτι εκατομμυρίων, ήμουν καλός σύζυγος, καλός πατέρας και της έσωσα τη ζωή και δεν μετανιώνω γι' αυτά, αλλά ο πόνος μου είναι ανείπωτος τώρα», τόνισε.

Πάντως ο πληγωμένος σύζυγος δήλωσε ότι θα μπορούσε να συμβιβαστεί και ν' αφήσει και το νεφρό στη θέση του, αν λάβει 1,5 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση. star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...