Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Υποδύθηκε την καρκινοπαθή και απέσπασε 21.000 δολάρια

Μια γυναίκα από τον Καναδά προσποιήθηκε την ετοιμοθάνατη καρκινοπαθή προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από ανθρώπους που θα τη συμπονούσαν!

Τελικά, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 21.000 δολάρια, ωστόσο το σχέδιό της αποκαλύφθηκε και συνελήφθη.
 
Η 23χρονη Άσλεϊ Αν Κιρίλοβ, έλεγε επί μήνες ψέματα ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού. Προκειμένου να γίνει πιστευτή, ξύρισε το κεφάλι της, έκοψε τα φρύδια της, αφαίρεσε τις βλεφαρίδες της και έχασε βάρος!

Ήθελε να μοιάζει όσο περισσότερο μπορούσε με ασθενή που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.
Η γυναίκα ισχυριζόταν ότι της απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής, και είχε κάνει ένα τατουάζ στα δάχτυλά της, με τη φράση «Δεν παραιτούμαι».

Η Κιρίλοβ θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 29 Σεπτεμβρίου, αντιμέτωπη με τέσσερις κατηγορίες για απάτη.

«Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά προσπαθούσα να τραβήξω την προσοχή του κόσμου επάνω μου. Η ιστορία διαδόθηκε με ξέφρενους ρυθμούς και ξαφνικά όλος ο κόσμος ήξερε για αυτήν», δήλωσε η κατηγορούμενη.

Η Κιρίλοβ είχε υποβληθεί σε θεραπεία για να αντιμετωπιστεί ένας καλοήθης όγκος που παρουσίασε στο στήθος. Ωστόσο, άρχισε να διαδίδει στο περιβάλλον της ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού.

Αρχικά ζήτησε χρήματα από τους γονείς της, οι οποίοι, όμως, δεν της έδωσαν. Στη συνέχεια έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Είπε σε έναν φίλο της ότι σύντομα θα πέθαινε από καρκίνο. Εκείνος την πίστεψε και την άφησε να μείνει στο σπίτι του για αρκετούς μήνες, χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. Μάλιστα, η γυναίκα διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για την ίδια, στην παμπ του πατέρα του φίλου της!

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Κιρίλοβ άνοιξε μια σελίδα στο Facebook, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να θεραπευτεί από τη δήθεν ασθένειά της. Η σελίδα συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000 μέλη, τα οποία της μεταβίβασαν τουλάχιστον 21.000 δολάρια.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη στις 6 Αυγούστου και κρατήθηκε για 15 μέρες. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, μέχρι να δικαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...