Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Υπερβαρος Σαουδάραβας 610 κιλών μεταφέρθηκε με γερανό στο νοσοκομείο


Νέα διάσταση στον όρο υπέρβαρος δίνει ένας Σαουδάραβας που χρειάστηκε να επιστρατευτεί γερανοφόρο όχημα προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Χάλεν Μόχσεν Σαϊρι ζυγίζει 610 κιλά και από τη στιγμή που παραμένει καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι χρειάστηκε γερανός για να μετακινηθεί.

Την εντολή για την κινητοποίηση προκειμένου ο Σαϊρι να υποβληθεί σε θεραπεία για το πρόβλημα παχυσαρκίας έδωσε ο ίδιος ο βασιλιάς Αμπντάλα.


Ετσι, ο Σαϊρι μεταφέρθηκε από το Τζιζάν, στη νότια Σαουδική Αραβία, στο Ριάντ και εισήχθη στο νοσοκομείο "Βασιλιάς Φαχντ". Τα σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επιστρατεύτηκε ένα γερανοφόρο όχημα για να τον βγάλει από το σπίτι του.

Ο υπουργός Υγείας Αμπντάλα αλ Ράμπια είπε ότι μια ομάδα γιατρών πήγε στο Τζιζάν για να οργανώσει τη μεταφορά του παχύσαρκου άνδρα στην πρωτεύουσα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε τι είδους θεραπεία θα υποβληθεί ο Σαΐρι. Πρόσφατα γιατροί του ίδιου νοσοκομείου χειρούργησαν έναν άλλο υπέρβαρο άνδρα, ηλικίας 27 ετών, και του αφαίρεσαν 80 κιλά λίπους από την περιοχή του στομάχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...