Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Εγκυος ξύπνησε από κώμα, αλλά δεν θυμάται ποιος είναι ο πατέρας

Οι γιατροί δεν περίμεναν ότι θα συνέλθει αφού είχε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα και είχε σπάσει την πλάτη της


Μια γυναίκα η οποία είχε ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα όταν ξύπνησε από το κώμα, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος χωρίς όμως να θυμάται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Πέρυσι, η Gemma Holmes οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο σε πολυσύχναστο δρόμο όπου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο δρόμο. Από τη σφοδρή πτώση υπέστη εκτεταμένες κακώσεις στο κεφάλι, έσπασε τη μέση της και οι γιατροί δεν περίμεναν ότι θα επιβιώσει.

Η Gemma όμως αψήφησε όλα τα εναντίον της προγνωστικά και τώρα βρίσκεται αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της Ruben.

Η ιστορία της είναι απίστευτη. Η Gemma ήταν σε κώμα και οι γιατροί στράφηκαν στην μητέρα της Julie λέγοντάς της ότι η κόρη της θα έπρεπε να σταματήσει την εγκυμοσύνη γιατί δεν θα τα κατάφερνε λόγω του τραυματισμού στη μέση.

«Το σοκ ήταν μεγάλο. Τόσα πράγματα γύριζαν στο κεφάλι μου αλλά ήμουν σίγουρη ότι η κόρη μου θα τα κατάφερνε. Και τελικά είχα δίκιο. Όταν ξύπνησε η Gemma και της είπα ότι περιμένουμε μωρό η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη. Όμως η κόρη μου από το ατύχημα είχε πάθει και αμνησία. Δεν θυμόταν τίποτα από τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της», είπε η μητέρα της.  

Τελικά η Gemma κατάφερε να γεννήσει το γιο της με καισαρική αν και θα μπορούσε και φυσιολογικά. Οι γιατροί όμως δεν ήθελαν να την επιβαρύνουν. Τόσο η μαμά όσο και ο γιος χαίρουν άκρας υγείας και η Gemma πολύ σύντομα θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες για να σταθεί στα πόδια της και να ξαναπερπατήσει. Όπως λέει και η ίδια το μόνο που μένει τώρα είναι να θυμηθεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.



πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...