Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τα «γκαράζ του σεξ» ανοίγουν στην Ελβετία

Εκεί οι πελάτες θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των ιερόδουλων


Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα «εγκαίνια» των πάρκινγκ του σεξ που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Αυγούστου στη Ζυρίχη.

Τα κουτιά που έχουν σκοπό να προσφέρουν προσωρινή στέγη σε πελάτες και ιερόδουλες, αναμένεται να δώσει μία λύση στο φαινόμενο της πορνείας που κατακλύζει τα πεζοδρόμια πολλών περιοχών της Ελβετίας ακόμα και υπό το φως του ήλιου.

Το σχέδιο του δημοτικού συμβουλίου, μάλιστα, είναι να αποτρέψουν τις ιερόδουλες να εμφανίζονται ημίγυμνες στους δρόμους της περιοχής, αλλά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μοναχά στα κουτιά του σεξ, όπου θα είναι απαλλαγμένες και από τα αδιάκριτα βλέμματα περαστικών.


Το σημείο μπορεί να προσεγγίσει κανείς μόνο με αυτοκίνητο, στο οποίο θα βρίσκεται αποκλειστικά ο οδηγός χωρίς άλλους επιβάτες, ενώ θα είναι ανοιχτό από τις επτά το απόγευμα μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παραμένει κλειστό, ενώ θα επιβλέπεται και μέσω βιντεοκάμερας.

Οι κάτοικοι της περιοχής Σιλκουάι, μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι καθώς πολλές φορές είχαν προσπαθήσει να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες και πελάτες.

Οι τελευταίοι μπορούν να μπαίνουν στα ειδικά γκαράζ, το κόστος κατασκευής των οποίων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με το αυτοκίνητό τους, ενώ οι ιερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...