Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ψεύτικος ο λούτσος του Πούτιν!

Σύμφωνα με ρωσικές εφημερίδες, ο νέος «άθλος» του Ρώσου προέδρου είναι όχι μόνο παλιός αλλά και ψεύτικος - Μπλόγκερς υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 6 χρόνια


Oργιάζουν τα ρωσικά blogs τα τελευταία 24ωρα για το αν η ψαριά του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Σιβηρία είναι αληθινή. Άλλα ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία που απεικονίζει τον Ρώσο πρόεδρο να κρατά περήφανος έναν λούτσο 21 κιλών είναι τραβηγμένη από τα παλιά για δύο κυρίως λόγους: το κορμί του δεν παραπέμπει  στην σημερινή του φυσική κατάσταση αλλά και γιατί το ρολόι και το παντελόνι του είναι τα ίδια με αυτά που φόραγε σε εμφανίσεις του το 2007.  Άλλα υποστηρίζουν ότι δεν έπιασε ο ίδιος το ψάρι κι ότι ήταν μία καλά σκηνοθετημένη ψαριά που αποδόθηκε στον ρώσο πρόεδρο ο οποίος αρέσκεται να δείχνει κατά καιρούς στον λαό του το σφριγηλό σώμα του δείχνοντάς τους ότι είναι ένας πανίσχυρος, πάνω απ΄όλα όμως ένας καθημερινός άνθρωπος. 
   
Ο Ρώσος πρόεδρος που έχει ποζάρει στο παρελθόν με διάφορη είδη του ζωικού βασιλείου όπως τίγρη, λεοπάρδαλη και αρκούδα αποφάσισε να διαφημίσει αυτή τη φορά την ψαριά του σε ταξίδι του στη νότια Σιβηρία, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα του.  

Σύμφωνα με ρωσικές εφημερίδες, ο νέος άθλος του Ρώσου προέδρου είναι όχι μόνο παλιός αλλά και ψεύτικος. Σύμφωνα με τους Ρώσους bloggers που αμφισβητούν το νέο κατόρθωμα του Πούτιν, πρόκειται για μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν έξι χρόνια γιατί όπως επισημαίνουν, το παντελόνι και το ρολόι του είναι τα ίδια με αυτά που φόραγε σε εμφανίσεις του το 2007.
 
Το Κρεμλίνο εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να πείσει τον ρωσικό λαό ότι ο Πούτιν είναι άριστος ψαράς και δεν ψεύδεται: «Ο λούτσος του Ρώσου προέδρου ζύγιζε πάνω από 20 κιλά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Αναρωτιέμαι ποιος τοποθέτησε το ψάρι που έπιασε ο Πούτιν;», γράφει λεζάντα σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η οποία δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να κρατά το ευμεγέθες ψάρι.
   
«Είδα προσωπικά τη ζυγαριά και ήμουν παρών στο ζύγισμα. Ο λούτσος ήταν πάνω από 20 κιλά», τονίζει ο Ντμίτρι Πέσκοφ, υπεύθυνος Τύπου του Πούτιν και πρόσθεσε ότι το παντελόνι του Ρώσου προέδρου  δεν ήταν παλιό, το ρολόι του όμως πράγματι το φορούσε και πριν έξι χρόνια.

Πάντως, υπήρξαν και ψαράδες με... πείρα που έσπευσαν να δημοσιεύσουν τις δικές τους φωτογραφίες αμφισβητώντας ανοιχτά το μέγεθος του ψαριού που έπιασε ο Πούτιν.
 
Αξίζει να σημειθεί ότι , πριν δύο χρόνια, ο  Πούτιν  αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η είδηση πως ανακάλυψε αρχαία αντικείμενο στον βυθό της Μαύρης Θάλασσας ήταν ψεύτικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...