Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ψευδοχειρουργός έκανε ενέσεις τσιμέντου στα οπίσθια ασθενών του


Η Oneal Ron Morris, η οποία έκανε επεμβάσεις στο σπίτι των πελατισών της ή στο ξενοδοχείο είχε δοκιμάσει στον εαυτό της πρώτα τη συνταγή. Η αμερικανίδα έκανε ενέσεις τσιμέντου και κόλας στα οπίσθια όσων πελατών ήθελαν να έχουν μια πιο στρογγυλή εμφάνιση.
Την Πέμπτη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση στη Φλόριντα.

Το πρόβλημα για την δήθεν πλαστικό χειρουργό δημιουργήθηκε όταν μια από τις πελάτισσές της πέθανε. Το δικαστήριο δεν μπόρεσε ποτέ να διευκρινίσει από τι αποτελείτο το μείγμα που χρησιμοποιούσε για τις επεμβάσεις στα οπίσθια, τα χείλη και τα μάγουλα κυρίως σε άτομα τρανσέξουαλ.

Αφού την αναζητούσε επί ένα χρόνο η αστυνομία του Μαϊάμι την ανακάλυψε το 2011 μετά από καταγγελία πελάτισσας που είχε υποστεί τις περιβόητες ενέσεις. Οι γιατροί βρήκαν ότι η Morris της έκανε ενέσεις με κόλα, λάδι και τσιμέντο για να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της.

Σύμφωνα με τις αρχές η Morris δρούσε παράνομα σε δωμάτια ξενοδοχείου ή στα σπίτια πελατισσών της. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία η γυναίκα είχε κάνει μόνη της αυξητική οπισθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...