Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είχε κλέψει τον εγκέφαλο του JFK!

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε λίγο πριν από την συμπλήρωση 50 ετών από τη δολοφονία του Τζον Κένεντι παρουσίαζει την σκοτεινή πλευρά της οικογένειας

Μια απίστευτη ιστορία για τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έρχεται στην επιφάνεια με ένα νέο βιβλίο του Τζέις Σουάνσον, το «End Of Days: The Assassination Of John F. Kennedy».

Σύμφωνα με τον Σουάνσον ο αδερφός του Κένεντι, Ρόμπερτ είχε κλέψει κομμάτια του εγκεφάλου του JFK μετά τη δολοφονία του στις 22 Νοεμβρίου 1963. Γιατί έκανε κάτι τέτοιο; Ας δούμε από την αρχή τι υποστηρίζει ο συγγραφέας.

Μετά το θάνατό του JFK η σορός του μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Βηθεσδά στην Ουάσινγκτον ώστε να γίνει αυτοψία. Ο εγκέφαλός του αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε ένα ειδικό δοχείο στις εγκαταστάσεις των Μυστικών Υπηρεσιών, απ' όπου αργότερα μεταφέρθηκε στα Εθνικά Αρχεία.

Παρά την αυξημένη ασφάλεια το δοχείο αυτό εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Οκτώβριο του 1966 από ασφαλές δωμάτιο, το οποίο επέβλεπε η Έβελιν Λίνκολν, γραμματέας του JFK.

Ο Σουάνσον ξεκίνησε έρευνες οι οποίες τον οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο αδελφός του και τότε υπουργός Δικαιοσύνης, Ρόμπερτ Κένεντι, με την βοήθεια της Έβελιν είχαν κλέψει το δοχείο με τον εγκέφαλο. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Ρόμπερτ φοβόταν ότι μια νεδεχόμενη νεκροψία θα αποκάλυπτε μυστικά για την υγεία του αδελφού του.

«Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι έκλεψε όντως τον εγκέφαλο του αδελφού του - όχι για να καλύψει αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία, αλλά πιθανότατα για να καλύψει στοιχεία για την πραγματική αρρώστια του Τζον Κένεντι καθώς και τον αριθμό, το είδος και τη φύση των φαρμάκων που έπαιρνε», είπε ο Σουάνσον.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...