Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο βίντεο: Παγιδευμένος επί 3 μέρες σε βυθισμένο πλοίο και βγήκε ζωντανός


Ένας 29χρονος μάγειρας πλοίου, ο Χάρισον Οκέν από τη Νιγηρία ήταν ο μόνος που επέζησε από τους 12 άνδρες του πληρώματος όταν το πλοίο βυθίστηκε τον Μάιο.


Ο 29χρονος παγιδεύτηκε επί περίπου τρεις μέρες στο βυθισμένο πλοίο 30 μέτρα κάτω στον Ατλαντικό ωκεανό μέχρι που τον βρήκανε ζωντανό!

Ο άνδρας κατάφερε να παραμείνει ζωντανός χωρίς τροφή και νερό, περνώντας 60 ώρες μέχρι να τον βρουν σε ένα χώρο του πλοίου όπου είχε κενό αέρος.

Μάλιστα γλίτωσε την αφυδάτωση, πίνοντας κόκα κόλα που βρήκε στο πλοίο.

Η δραματική διάσωση του άνδρα που καταγράφηκε σε βίντεο έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Όταν το πλοίο άρχισε να βυθίζεται, ο άνδρας, ο οποίος φοράει μόνο το μποξεράκι του, παγιδεύτηκε ενώ πήγαινε το πρωί στη τουαλέτα.

Ένας δύτης βρίσκει αρχικά το χέρι του 29χρονου που τον είχε για νεκρό. Τότε διαπιστώνει ότι είναι ζωντανός και μετά την αρχική έκπληξη προσπαθεί να οργανώσει τη διάσωσή του. Έτσι έχει συνεχή επικοινωνία με γιατρό για να ανέλθει στην επιφάνεια σώος. Ο 29χρονος μετέβη σε ειδικό θάλαμο για λήψη υπερβαρικού οξυγόνου για να αποφύγει τη νόσο της αποσυμπίεσης, ενώ στον οργανισμό του είχε μεγάλη ποσότητα αζώτου και έπρεπε σταδιακά να ρίξουν τη πίεση.

"Ήμουν στο νερό χωρίς φως σκεπτόμενος ότι ήρθε το τέλος. Περίμενα το νερό να πλημμυρίσει το χώρο όπου βρισκόμουν αλλά τελικά δεν έγινε αυτό. Πείναγα τόσο πολύ αλλά κυρίως διψούσα τρομερά. Τρεις άνδρες ήταν μπροστά μου οι οποίοι παρασύρθηκαν πιο πέρα, και ήξερα πως ήταν νεκροί...Μύριζα τα πτώματα και άκουγα τα ψάρια να τους τρώνε....ήταν φρικιαστικό", είπε ο ίδιος.

πηγή: gizmodo.com


Cook is found alive - 11 of his mates drowned by Miss-Jessy-Lays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...