Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αυστραλία: Βίαζε με την απειλή της... Αλ Κάιντα και της μαφίας

Ο 27χρονος κακοποίησε σεξουαλικά μία 17χρονη και μία 23χρονη – Τις απειλούσε πως αν καλούσαν για βοήθεια θα τις σκότωνε η τρομοκρατική οργάνωση


Διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και την αιγυπτιακή μαφία ισχυριζόταν ότι έχει, απειλώντας τα θύματά του ότι αν δεν υπέκυπταν στις άγριες σεξουαλικές ορέξεις του θα τους σκότωναν οι τρομοκράτες.


Ο λόγος για έναν 27χρονο άνδρα που ζει στην Αυστραλία, ο οποίος επανειλημμένως κακοποιούσε σεξουαλικά μία 17χρονη νεαρή και μία 23χρονη.

Ο Νουρελντίν Ντερβίς, ο οποίος ζυγίζει 150 κιλά και «έλιωνε» τα θύματά του με το βάρος του, εμφανίστηκε στις γυναίκες ως εκατομμυριούχος έμπορος ναρκωτικών με διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.

Αφού, λοιπόν, παρέσυρε την ανήλικη σε ξενοδοχείο και αφού την έδεσε με χειροπέδες στο κρεβάτι, την απείλησε πως αν αποκάλυπτε στον οποιονδήποτε τον βιασμό, η Αλ Κάιντα και η μαφία θα σκότωνε την ίδια και την οικογένειά της.

Τρομοκρατημένη η νεαρή, υπέκυψε στις ορέξεις του παχύσαρκου βιαστή, ο οποίος την κακοποιούσε επί επτά ώρες.

Το δεύτερο θύμα είχε απαντήσει θετικά σε αγγελία για εργασία που είχε αναρτήσει ο δράστης. Όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού ο άνδρας την προσέγγισε ερωτικά και η 23χρονη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο Ντερβίς να της πει ότι είναι έμπορος ναρκωτικών με διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο και πως αν τον απέρριπτε θα την έβρισκαν νεκρή. Αφού, ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της αρκετές φορές, την ανάγκασε να γυρίσει και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Ο Ντερβίς τελικά, καταδικάστηκε σε 12ετη φυλάκιση, καθώς βρέθηκε ένοχος για 13 υποθέσεις βιασμού, ενώ τα θύματά του έχουν υποστεί σοβαρά ψυχικά τραύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...