Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Έκανε το γύρο του κόσμου φορώντας ένα ροζ τούλι για να χαμογελάσει η καρκινοπαθής σύζυγός του!


Πραγματικά συγκινεί η ιστορία αγάπης του Bob και της Linda Carey που είναι μαζί από το 1986…


Αφότου η Linda διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, ο Bob, ήθελε να κάνει κάτι για να χαμογελάσει η σύζυγός του που βρίσκεται σε στάδιο χημειοθεραπείας…




Και επειδή η αγάπη και ο έρωτας δίνουν τροφή στη φαντασία εκείνος σκέφτηκε να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές του κόσμου και να βγάλει φωτογραφίες φορώντας μόνο μια φούστα από ροζ τούλι!


«Όταν η Linda θα πήγαινε για θεραπείες, θα μπορούσε να παίρνει τις φωτογραφίες στο κινητό της και οι άλλες γυναίκες θα τις κοιτούσαν και θα τις έκαναν να γελάνε και ο χρόνος θα περνούσε», περιγράφει ο Bob.




Ο Bob βλέποντας πως με τον τρόπο αυτό έδινε δύναμη στη σύζυγό του, ήξερε πως έπρεπε να συνεχίσει να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες. Τότε ήταν που γεννήθηκε το “The Tutu Project” το οποίο έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλές.




Πάντα έβρισκε έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους για να απαθανατίσει τον εαυτό του με το ροζ τούλι και να κάνει την γυναίκα του και τις φίλες της να γελάσουν. Άντεξε ακόμα και το χιόνι ενώ έφτασε η χάρη του και μέχρι την Ιταλία!


«Κατά έναν παράξενο τρόπο, ο καρκίνος της μας έμαθε ότι η ζωή είναι ωραία, το να τον αντιμετωπίσεις μπορεί να είναι επίπονο και μερικές φορές το καλύτερο πράγμα -όχι, το μόνο πράγμα- που μπορούμε να κάνουμε για να περάσουμε μία ακόμη μέρα είναι να γελάσουμε με τους εαυτούς μας και να μοιραστούμε αυτό το γέλιο με άλλους», καταλήγει ο Bob.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...