Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ιταλίδα φοιτήτρια με πλούσιο μπούστο πουλάει γυμνές φωτογραφίες της για να αγοράσει σκούτερ


Μια αρκετά φιλόδοξη νεαρή φοιτήτρια νομικής στην Ιταλία, αποφάσισε να παρακάμψει το ...πορτοφόλι του μπαμπά της και να βρει έναν αρκετά προκλητικό τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα. Πουλά γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο προκειμένου να αγοράσει ένα σκούτερ.


Ο λόγος για τη Mary-δεν έχει αποκαλύψει το επίθετό της-που ζει και σπουδάζει τη Νάπολι. Οπως αναφέρουν οι New York Daily News, η νεαρή έχει δημιουργήσει σχετική σελίδα στο Facebook όπου σε αυτή εμφανίζεται με ένα αυτοσχέδιο πλακάτ το οποίο καλύπτει το πρόσωπό της και γράφει με μαρκαδόρο την προσφορά της.

«Μου αρέσει να φωτογραφίζομαι. Δεν είναι σαν να προσφέρομαι για σεξ και ελπίζω αυτό να είναι ξεκάθαρο», αναφέρει σε ανάρτησή της και προσθέτει: «Το σκούτερ μου είναι στα τελευταία του... και πρέπει να αγοράσω ένα καινούργιο οπότε γιατί όχι. Εκείνοι που αγοράζουν φωτογραφίες μου θέλουν να μείνουν ανώνυμοι δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό ή διαφθείρω κάποιον», έγραψε ενώ το μοναδικό «πιπεράτο» στοιχείο που δίνει στο κοινό είναι μια κρυφή «ιδέα» του πλούσιου στήθους της που αποκαλύπτει κάτω από το χαρτί.

Πάντως, καθηγητές του πανεπιστημίου όπου σπουδάζει, το Federico II, ήρθαν σε επαφή με τους γονείς της φοιτήτριας, αναφέροντας τους ότι η κόρη τους έχει πρόθεση να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...