Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μιλάνο: Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με… σεξουαλικά βοηθήματα

Αντί για χρωματιστές μπάλες στα κλαδιά του είχε πολύχρωμους δονητές - Δόθηκε εντολή από το δήμο να αφαιρεθεί καθώς θεωρήθηκε «προκλητικό»

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα σκέφτηκαν οι Μιλανέζοι, στολίζοντας χριστουγεννιάτικο δέντρο με… σεξουαλικά βοηθήματα. 

Αντί, λοιπόν, στα κλαδιά του δέντρου, που στήθηκε στην κεντρική Corso Como, να υπάρχουν μπάλες, υπήρχαν 100 πολύχρωμοι δονητές και άλλα sex toys.


Εμπνευστές της πικάντικης δημιουργίας ήταν οι επικεφαλής της ιστοσελίδας MySecretCase, γνωστή για τα ερωτικά αντικείμενα που πουλάει, καθώς και για τα αντικείμενα design και μόδας.

Από τους περαστικούς, πολλοί ήταν εκείνοι που κοιτούσαν χαμογελαστοί και φωτογράφιζαν το χαρούμενο δέντρο, αλλά και άλλοι που το έβλεπαν ως κακόγουστη πρόκληση.


Στους τελευταίους συγκαταλέγονται και οι υπεύθυνοι του δήμου του Μιλάνου, οι οποίοι έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί το ερωτικό δέντρο καθώς «είναι προκλητικό και άσεμνο».
Μάλιστα, ο δήμος υποστήριξε ότι στην επιστολή για την έκδοση άδειας, δεν διευκρινιζόταν ότι ο στολισμός θα είχε τέτοιο περιεχόμενο.

Ωστόσο, η επικεφαλής της ιστοσελίδας, Νόρμα Ροσέτι, δήλωσε πως η άδεια της δόθηκε και επομένως όλα είναι νόμιμα, ενώ τόνισε πως πλήρωσε 4.000 ευρώ για να τοποθετηθεί το δέντρο στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, παρουσιάστηκε στο κοινό κάνοντας επίδειξη των σεξουαλικών βοηθημάτων και εξηγώντας στους περαστικούς πως λειτουργούν.

Αυτές οι γιορτές, όμως, δεν χαρακτηρίστηκαν «σέξι» μόνο από τους δονητές, αλλά και από μία βιτρίνα γνωστού καταστήματος στην καρδιά του Μιλάνου, όπου εμφανιζόταν η επιγραφή «Fuck Christmas». Και σε αυτήν την περίπτωση ο δήμος έσπευσε να επιβάλει την… τάξη διατάζοντας την αφαίρεσή της και τιμωρώντας τους υπευθύνους με αυστηρή χρηματική ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...