Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Εριξε από ουρανοξύστη τον 3χρονο γιο του και στη συνέχεια πήδηξε και ο ίδιος στο κενό

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση από το Μανχάταν με «πρωταγωνιστή» έναν 35χρονο.


Ο λόγος για τον Ντμίτρι Καναρίκοφ μετανάστη από την Ουκρανία, ο οποίος έριξε τον 3χρονο γιο του στο κενό από τον 52ο όροφο ενός ουρανοξύστη και στη συνέχεια τον ακολούθησε στο θάνατο.


Οπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ο 35χρονος βρισκόταν σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σβετλάνα Μπουχάρινα για την κηδεμονία του παιδιού τους.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν από τρεις μήνες είχε γράψει στο Facebook ότι ήθελε να γίνει ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή» τόνισε.

Η πρώην σύζυγός του, Σβετλάνα Μπουχάρινα, έγραψε στο Facebook τον Μάρτιο: «Εχω τον καλύτερο σύζυγο και τον καλύτερο γιο στον κόσμο». Στη συνέχεια όμως ο γάμος διαλύθηκε.


Την Κυριακή, ο 35χρονος παρέλαβε το παιδί το πρωί με την προϋπόθεση ότι θα το επέστρεφε στη μητέρα του το μεσημέρι. Ωστόσο, τον οδήγησε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη και στη συνέχεια το σκότωσε, βάζοντας λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες στην οροφή ενός διπλανού κτιρίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο θάνατος του πατέρα ήταν ακαριαίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...