Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ασύλληπτο -Η νεότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου είναι μόλις... 8 χρονών

To νεότερο ανδρόγυνο στον κόσμο (η σύζυγος είναι μόλις 8 και είχε παντρευτεί όταν ήταν 4 ετών και ο σύζυγος είναι 14) παίρνει διαζύγιο. Η είδηση προκαλεί σάλο στην Ινδία, ενώ για την υπόθεση οι Αρχές παρήγγειλαν και έρευνα καθώς όπως φαίνεται ο γάμος διαλύθηκε εξαιτίας των... συμπεθέρων.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, η νύφη, η Φατίμα Μάνγκρε δηλαδή δεν έφυγε ποτέ από το πατρικό της. Ο γαμπρός, όμως, τέσσερα χρόνια μετά την τελετή ζήτησε η γυναίκα του να πάει να μείνει μαζί του. Ο πατέρας της οχτάχρονης αρνήθηκε να την δώσει και ζήτησε από τον γαμπρότ του, τον 14χρονο Αργιούν Μπακριντί να περιμένει το κορίτσι μέχρι να ενηλικιωθεί.

Ωσόσο, ο συμπέθερος, ο πατέρας του 14χρονου δηλαδή φαίνεται ότι δυσαρεστήθηκε από την άρνηση του πατέρα της 8χρονης και έτσι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εκ μέρους του γιου του.

Η υπόθεση έχει απασχολήσει και τις Ινδικές Αρχές οι οποίες παρήγγειλαν έρευνα για την υπόθεση αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της οκτάχρονης και για τον λόγο για τον οποίο άλλαξε τη στάση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...