Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Έκανε σεξ με την κολοκύθα του γείτονα και μπήκε φυλακή!

Επίσης είχε ερωτικές επαφές με στρώμα πισίνας – Μέρα μεσημέρι μπροστά σε μικρά παιδιά ερωτοτροπούσε με ένα κουκλάκι 


Περίεργες ερωτικές ορέξεις είχε ένας άντρας στο Οχάιο των ΗΠΑ, οι οποίες τον οδήγησαν στη φυλακή.


Ο 34χρονος Edwin Charles Tobergta ομολόγησε την ενοχή του, όσον αφορά την κατηγορία για προσβολή της δημοσίας αιδούς, καθώς εδώ και μια δεκαετία ερωτοτροπούσε με την τεράστια κολοκύθα του γείτονά του, αλλά και με το στρώμα θαλάσσης που είχε στην πισίνα.

Η σύλληψή του είχε γίνει στις 15 Ιουνίου, όταν μπούκαρε στον κήπο του γείτονα και άρχισε να κάνει σεξ με ένα μεγάλο κουκλάκι (rubber lilo), μέρα μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών παιδιών! Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που έκανε κάτι με το κουκλάκι...

Όμως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνελήφθη εκ νέου τον Αύγουστο για παρόμοιο περιστατικό, καθώς ικανοποίησε τις ερωτικές του ορέξεις σε ένα στρώμα που είχε ο γείτονάς του στην πισίνα. Όμως και το 2002, είχε κάνει σεξ με την κολοκύθα που είχε ο γείτονάς του για το Χάλογουιν.

Τελικά, σήμερα καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλακή, ενώ όπως τόνισε η δικαστής «οι πράξεις του είναι άσεμνες και η κοινωνία δεν μπορεί να τις ανεχθεί».

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Συγγνώμη. Είμαι έτοιμος να πάρω τη ζωή στα χέρια μου ξανά και να αφήσω αυτές τις ανοησίες», ήταν τα τελευταία του λόγια πριν μπει φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...