Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Έστελνε προκλητικές φωτογραφίες σε μαθητή της μέσω Facebook και την απέλυσαν!

Ο 16χρονος μαθητής υποστήριξε ότι είχε και σεξουλικές περιπτύξεις με την 33χρονη καθηγήτρια ,μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο η ίδια το αρνείται...


Όπως αποκάλυψαν οι Αρχές στο Newport της Ουαλίας η 33χρονη Clare Horton  καθηγήτρια σε σχολείο της περιοχής, προσπαθούσε να αποπλανήσει 16χρονο μαθητή της στέλνοντας του αποκαλυπτικές- αισθησιακές  φωτογραφίες της στο Facebook.


Ο νεαρός που είναι και ένας από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του, είπε ότι είχε σεξουαλικές περιπτύξεις με την καθηγήτρια τεχνολογίας και σχεδίου, αλλά ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση εξαιτίας των "θρησκευτικών του αρχών".

Όπως σημειώνει η Dailymail, μετά από ραντεβού που έκλεισε με τον μαθητή της, προσπάθησε να τον οδηγήσει στο σπίτι της για να κάνουν σεξ. Όπως και έγινε.

Η μητέρα δύο παιδιών Clare Horton, εργαζόταν για δέκα χρόνια στο Fitzalan High School του Leckwith στο Cardiff. Η ίδια συνάντησε τον μαθητή της μετά από το μάθημα και τον οδήγησε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της στο Newport.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως είχαν μια φιλική σχέση και ότι απλά κοιμήθηκαν μαζί χωρίς να προβούν σε ερωτικές πράξεις.

Πλέον, η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μόνο μετά το πέρας δύο ετών, να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για διδασκαλία στο σχολείο του Cardiff, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...