Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Nεαρός δε σταματά να ψηλώνει εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας – Είναι ο μοναδικός που πάσχει στον κόσμο

Από μια σπάνια ασθένεια πάσχει ένας 18χρονος από τη Μ. Βρετανία, η οποία μάλιστα δεν έχει όνομα γιατί όπως πιστεύεται ο Josh Gott είναι ο μοναδικός που την έχει.


Πρόκειται για μια διαταραχή για την οποία δεν υπάρχει ακόμη κάποια θεραπεία και εξαιτίας της ο Josh ψηλώνει μέχρι και πέντε εκατοστά μέσα σε δυο εβδομάδες.


Το ύψος του Josh τώρα φτάνει τα 2,08 μέτρα. Το ύψος της μητέρας του είναι 1,52 μέτρα και του πατέρα του 1,62 μέτρα. Η μητέρα του 18χρονου, Sharon Elston, προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να καταλάβει από τι έπασχε ο γιος της, όμως έμαθε μόλις σχετικά πρόσφατα από τους γιατρούς στο Newcastle ότι για όλα τελικά «φταίει» μια χρωμοσωμική διαταραχή.



«Δε μπορούμε να βρούμε ρούχα να του κάνουν. Ψάχνουμε συνεχώς στο διαδίκτυο, και αναζητούμε ειδικά καταστήματα στην Αμερική. Δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει. Ο Josh ήδη δυσκολεύεται να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι. Σκύβει για να περάσει από τις πόρτες και δε χωράει για να ανέβει στις σκάλες» είπε μητέρα του.

Ο Josh καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του έπασχε ακόμη από εγκεφαλικές βλάβες, σκολίωση, επιληψία, διαταραχή ανάπτυξης του ισχίου, αυτισμό και σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...