Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Batman κι ο Robin στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης

Καταδίωξαν ληστή και βοήθησαν την αστυνομία να τον συλλάβει – Τους ευχαρίστησαν οι αστυνομικοί μέσω Tweeter!


Ο Batman, o Robin, ένα στρουμφάκι και ο... αρχηγός των ναυαγοσωστών του Baywatch Ντέιβιντ Χέισελχοφ συνέλαβαν ληστή σούπερ μάρκετ στη Σκωτία!

Η απίστευτη αυτή ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Tesco στην οδό Eskview στο Musselburgh της Σκωτίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επίδοξος ληστής επιτέθηκε σε πελάτη του σούπερ μάρκετ. Αίφνης εμφανίστηκε μια παρέα νεαρών ντυμένοι με στολές του Μπάτμαν, του Ρόμπιν, των στρουμφ καθώς και με μια μάσκα του γνωστού ηθοποιού, κυνήγησαν τον ληστή και τελικώς τον παγίδευσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ, στο διάδρομο με τα χαρτιά υγείας! Στο μεταξύ έφτασαν και αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί οι οποίοι τελικώς συνέλαβαν τον 21χρονο δράστη.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ότι το αστυνομικό τμήμα του Ανατολικού Lothian, που επιλήφθηκε του περιστατικού, ανέβασε την ιστορία στο Τweeter, ευχαριστώντας τους μασκαρεμένους άνδρες για τη βοήθειά τους.

Συγκεκριμένα ανέβασε πρώτα ένα tweet που ανέφερε : “Ευχαριστούμε τον Μπάτμαν, τον Ρόμπιν, τον πατέρα του Ρόμπιν, ένα στρουμφάκι και τον Χάσελχοφ για τη βοήθειά τους την Παρασκευή το βράδυ. Ζητούμε συγνώμη από το σούπερ μάρκετ για τα κατεστραμμένα ρολά χαρτιού υγείας».

Ενώ σε ένα δεύτερο tweet οι αστυνομικοί έγραψαν: «Ο Ρόμπιν επιτέθηκε, η αστυνομία κλήθηκε, η ομάδα βοήθησε στην καταδίωξη, μικρή αναστάτωση στα ράφια του σούπερ μάρκετ, κανείς δε θα μπορούσε να σκεφτεί ένα τέτοιο σενάριο!». (Διαβάστε εδώ πως μετέδωσε το περιστατικό το BBC: http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-24854508)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...