Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η αποκάλυψη της πρώτης τρανσέξουαλ πολιτικού της Βρετανίας – Έγινε λεσβία μετά από βιασμό [εικόνες]

Η Nikki Sinclaire από το Λονδίνο, είναι η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτίνα στο βρετανικό κοινοβούλιο. Γεννήθηκε αγόρι αλλά στην ηλικία των 18 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, όταν κατάλαβα ότι ήθελε να συνάπτει σχέσεις με άντρες. Ωστόσο ένα περιστατικό – ορόσημο στη ζωή της, της άλλαξε άρδην την κοσμοθεωρία.


Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα The Sun, τέσσερα χρόνια μετά την επέμβαση έζησε τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της, όταν έπεσε θύμα βιασμού σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.


Η επίθεση συνέβη το 1999, πριν το νόμο του 2004 που αναγνωρίζει τους τρανσέξουαλ ανθρώπους ως νέο φύλο κι έτσι ο βιασμός χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως επίθεση.

Ωστόσο μετά το βιασμό η Nikki άλλαξε σεξουαλικές προτιμήσεις, αφού το περιστατικό την έκανε να μισήσει τους άντρες, αν και όπως αναφέρει η Daily Mail, η ίδια ένιωθε κάποια έλξη για τις γυναίκες λίγο πριν την επίθεση.

Σήμερα δηλώνει ομοφυλόφιλη και πως δεν έχει μετανιώσει για την επέμβαση, αφού θα προτιμούσε να είναι μια ομοφυλόφιλη γυναίκα, παρά ένα καταπιεσμένο θηλυκό εγκλωβισμένο μέσα σε ένα αντρικό σώμα.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...