Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 14χρονη χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ταμπόν και ΠΕΘΑΝΕ!

 

​Μια 14χρονη κοπέλα που ονειρευόταν να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση West End, πέθανε από σπάνιο «τοξικό σοκ» αφού χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ταμπόν!!!


Η νεαρή Νατάσα από την Ουαλία, πέθανε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ έβλεπε το αγαπημένο της πρόγραμμα στην τηλεόραση και η οικογένεια της ξεκινά τώρα μια καμπάνια για να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με αυτή την βακτηριακή λοίμωξη η οποία προσβάλλει μόλις 40 άτομα ετησίως στη Βρετανία.

Οι γονείς της πόσταραν μια ανακοίνωση στο facebook λέγοντας ότι το παιδί τους έκανε σωστή χρήση του ταμπόν και όλοι θα πρέπει να διαβάζουν καλά τις οδηγίες πριν το χρησιμοποιήσουν.

Το σύνδρομο του τοξικού σοκ είναι πολύ σπάνιο αλλά και πολύ θανατηφόρο. Τώρα η οικογένεια της 14χρονης ελπίζει στην ευαισθητοποίηση για τη συγκεκριμένη ασθένεια και επιθυμεί να υπάρξει ενημέρωση στα σχολεία.


«Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την μνήμη της Νατάσα είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο… Είμαστε αποφασισμένοι να μάθουν όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα συμπτώματα του τοξικού σοκ»  τονίζει η οικογένεια της Νατάσα Σκοτ.

ΦΩΤΟ: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...