Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Οι «τρελοπενηντάρες» που τα... πέταξαν όλα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

«Στριπτίζ» κατά τη διάρκεια ελέγχου με τη μία γυναίκα να βγάζει το σουτιέν της


Οι αστυνομικοί του αεροδρομίου του Μάντσεστερ έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου θεάματος με δύο γυναίκες να επιδίδονται σε… «στριπτίζ» κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Η 48χρονη Αν Τσάντγουικ και η 51χρονη Κέλι Χάντφιλντ-Χάιντ, υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερέβαλαν στην εκτέλεση της εντολής από τους αρμόδιους για την ασφάλεια να βγάλουν τα πανωφόρια τους πριν επιβιβαστούν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Μάλαγα.

Έτσι, αντί να περιοριστούν στην αφαίρεση ζώνης και παλτό, εκείνες προχώρησαν ακόμα πιο… βαθιά.

Η 48χρονη Τσάντγουικ έβγαλε ακόμα και το στηθόδεσμό της, ενώ η 51χρονη Χάντφιλντ-Χάιντ περιορίστηκε στο να αφαιρέσει τη μπλούζα της μένοντας με το μαύρο σουτιέν της.

Σύμφωνα με το Manchester Evening News «οι υπεύθυνοι ασφαλείας, κατακόκκινοι, δεν ήξεραν που να κοιτάξουν όταν η Τσάντγουικ γδύθηκε και έμεινε με το σουτιέν της».

Μπορεί το περιστατικό να σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο τώρα το βίντεο με το ερασιτεχνικό στριπτίζ δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ οι δύο γυναίκες κατηγορήθηκαν για προσβολή δημόσιας αιδούς και οδηγήθηκαν σε δίκη υποστηρίζοντας ότι τους «δόθηκε η εντολή να αφαιρέσουν τα ρούχα τους».

Παρόλα αυτά ο επικεφαλής της ασφάλειας δήλωσε στο δικαστήριο ότι τους ζητήθηκε να βγάλουν τα πανωφόρια τους και τις ζώνες τους και να τα τοποθετήσουν στον ειδικό δίσκο για να περάσουν από τον έλεγχο και «αμέσως μόλις γύρισα είδα ότι είχαν βγάλει τα ρούχα τους».

Η Κέλι Χάντφιλντ-Χάιντ προσπαθώντας να υπερασπίσει τον εαυτό της ισχυρίστηκε ότι της ζητήθηκε να βγάλει όλα τα ρούχα της.

«Επρόκειτο για άνθρωπο της ασφάλειας, που έχει μεγαλύτερη εξουσία από τον Θεό. Τον ρώτησα αν εννοούσε το μπουφάν μου και εκείνος μου είπε να τα βγάλω όλα και αυτό έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η συμπεριφορά των γυναικών ήταν ακραία, μπορούσε να προσβάλει και να ενοχλήσει, ειδικά αν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, στον οποίο μπορεί να υπάρχουν παιδιά.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...