Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ιταλία: Μαθήτριες ακριβών σχολείων έκαναν σεξ με αντάλλαγα smartphones και αξεσουάρ

Τις ερωτικές τους υπηρεσίες πρόσφεραν απλόχερα ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 14 έως 16 ετών σε ιδιωτικό σχολείο στην Ιταλία, με αντάλλαγμα ακριβά δώρα.


Τις αποκαλούν «κορίτσια ντους», επειδή κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους. Είναι μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε συμμαθητές τους παίρνοντας δώρα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.


Στις τουαλέτες των σχολείων οκτώ κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών έρχονταν σε ερωτική επαφή με τα αγόρια των τάξεών τους, τα οποία στη συνέχεια πλήρωναν για τις υπηρεσίες με ακριβά αντικείμενα. Οι ανήλικες, μάλιστα, επιδίδονταν συστηματικά στην ερωτική πράξη με τους συμμαθητές τους ακόμα και με περισσότερα αγόρια μέσα στην ίδια ημέρα.

Το φαινόμενο αποκάλυψε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.

«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο. Οι πελάτες επιλέγοντας σύμφωνα με αυτό που μπορούν να χαρίσουν μετά το σεξ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνά τους ειδικό μενού, όπως το χαρακτηρίζουν, με τις υπηρεσίες, τα ωράρια για τα ραντεβού στις τουαλέτες. Τα κορίτσια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα αγόρια μέσα στην ημέρα. Για εκείνες αποτελεί ένα είδους παιχνιδιού, πολύ επικίνδυνου, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν και παγιδεύουν τους πελάτες», δήλωσε ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα Il Corriere della Sera.

Ο καθηγητής συμπλήρωσε, μάλιστα, πως τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από «καλές οικογένειες» από την καρδιά του Μιλάνο.


 iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...